Tuff start på andra halvan


Enskede fick en tuff start på andra halvan av säsongen. Los Nicas stod för motståndet i en match som spelades i Alby på seagull park, fast Enskede var hemma lag. Detta pga att matchen flyttades från 2 Juni då Enskede hade 3 st spelare som representerade Sverige i fastpitch softboll och på Skarpnäck spelades Näcken cup 10-11/8.

I match 1 mötte vi en bra vänsterhänt pitcher med bra fart på fastballen och en curve/slider som bröt bra, det dröjde ända till i botten på 6 inningen innan vi fick vår första hit av Alvin Tauaripano, den följdes upp av en trippel av Hernan Martinez. Vi mäktade bara med 4 runs på 4 hits i matchen, tyvärr kommer vi igång försent med slagningen och en alldeles för dålig defensiv med 3 errors för att kunna skaka ett bra lag som Los Nicas.

Match 2 mötte vi återigen en bra pitcher med bra fart. I denna match så hade vi endast 1 hit som var en dubbel av Andreas Ceder Brolin. Efter 4 innings fick matchen brytas pga ett kraftigt regn, innan hade vi även haft ett kort avbrott för regn och åska med lite blixtar.

Nu tar vi nya tag för nästa hemma match som också är säsongens sista spelas på söndag 18 Augusti kl 12:00 på skarpnäck