2015


MVP

#52 Patrik Wibron

Årets pristagare har under säsongen visat hög Enskedeklass med både slagning och pitching av toppklass. Precis som förra året så har vi vår fina Patrik som årets MVP.

 

MIP

#19 Mikael Badia

Efter att ha sett hans slagning blivit så vass denna säsong så var det verkligen inte svårt för styrelsen att ge årets Most Impoved Pris till Micke Badia.

 

BAT KING

#22 Andreas Ceder Brolin

ACB svingade ett hett slagträ under större delen av säsongen och var en stabil pjäs i mitten utav lineupen under hela säsongen. Slog också in flera viktiga poäng i klubbens vinster. ACB hade allt som krävs för att bli årets Bat King helt enkelt.

 

ROOKIE

#98 Kenneth Johansen

Bara hans beskrivning på vilka positioner han spelat tidigare imponerade, där svaret var pitcher och catcher, inte den vanligaste combon, men sen så är ju inte Kenneth heller den vanligaste kniven i lådan heller. Enskede kan skatta sig lyckliga att denna killen hittade ner till våra träningar samt några matcher, alltid kul med nytt blod.

 

TRÄNINGSPRIS

#33 Henrik Svedmarker

Det är inte många som närvarar på lika många träningar som årets pristagare. När han inte riktigt tycker att det håller måttet med övningar så startar han egna (tack o lov, ACB´s anmärkning) Han har även hjälpt till vid matcher och stöttat hela laget. Årets träningspris går till Henrik Svedmarker.

 

10 ÅRS PRIS

#10 Andreas Svensson

10 år går fort när man har roligt, och roligt brukar vår kära ordförande oftast ha! Trots lite sämre närvaro på träningar och matcher på sista tiden så är vår egen Farbror Svensson Enskede trogen!

 

10 ÅRS PRIS

#7 Kristoffer Zvickell

Det är inte alla som kommer upp i 10 år i Enskedetröjan. Och för vissa tar det lite längre tid! Bengan har varit Enskedespelare under många olika sejourer och nu har den stora dagen kommit då han uppnått 10 säsonger som Enskedeit. Grattis!

 

BOB AWARD

#11 Johan Ericsson

Denna pristagare har återigen visat att han klarar av att göra fina spel ute på planen. Både på centerfield, men i år även på infield. Att blanda spektakulära lyror med stabilt shortstop-spel är ingredienser som krävs för att vinna Bob Award.

 

JARL KULLE

#33 Henrik Svedmarker

Killen med dem luriga pitcharna har i år tagit Enskede till mest vinster. Dessutom har årets pitchermaskin visat att gammal är äldst. Henrik Svedmarker gott folk.