2014


MVP

#52 Patrik Wibron

Denna legendar kommer från ingenstans och kliver in som Enskedes nya mest vädefulla spelare. Vi som har haft äran att spela med årets vinnare i år har sett hur han med sällan skådad bravur kastat inning efter inning för de värdefulla vinsterna. Att han både som pitcher och slagman hjälper laget till de yttersta har lett till att styrelsen valt Patrik Wibron som årets MVP!

 

MIP

#31 Johan Malmström

Vi har fått fram en riktig contender till tredjebasman i år. Det är inte illa att han klarar av uppdrag ute på outfield också. Årets most improved player har tagit ett rejält kliv framåt i karriären med solid slagning och fina spel ute på plan.

 

BAT KING

#55 Andy Dannerbauer

Årets pristagare är en spelare som vid de viktiga tillfällena håller huvudet kallt och slagit hits och RBI´s för att hjälpa laget. Andy har varit säkerheten själv vid plattan och har i stort alltid vart ute på bas!

 

ROOKIE

#25 Matthew Lekwart

Denna spelare är en sådan glad kille som inte tvekar en sekund att bjuda på sitt sinande föråd av seeds! Han bjuder alltid på ett glatt humör och ett härligt skratt. Det är såklart vår härliga amerikan Matthew som är årets nykomling- Like all good Matthews?!

 

TRÄNINGSPRIS

#22 Andreas Ceder Brolin

Att åka till baseballträning är alltid kul, men är de egentligen en träning om inte vår klippa ACB är på plan? Antelet gånger som han inte vart där är dock få, och tur är väl de för hur skulle planen sett ut då? Så som tack för sitt trogna slit och för sin entusiasm och sitt glädjespridande så tilldelas Andreas Ceder Brolin årets träningspris!

 

5 ÅRS PRIS

#11 Johan Ericsson

 

5 ÅRS PRIS

#19 Mikael Badia

 

5 ÅRS PRIS

#22 Andreas Ceder Brolin

 

5 ÅRS PRIS

#33 Henrik Svedmarker

 

5 ÅRS PRIS

#2 Hernan Martinez

 

BOB AWARD

#25 Matthew Lekwart

Vem kommer inte ihåg stoppet på tre och hur ofta har inte denna spelare hoppat in vart spelarrådet önskat och gjort ett bra jobb vart han än vart inskickad. Med grym defensiv har styrelsen valt att ge årets pris till Matthew Lekwart!

 

JARL KULLE

#52 Patrik Wibron

se beskrivning på MVP :)

 

KLUBBENS SPECIELLA UPPSKATTNING

#20 Björn Wigenius

Kassörpriset! Årets kassör har som vanligt inte en siffra rätt och de är ju en bedrift i sig. Grattis Björn!