2007


MVP

#10 Andreas Svensson

Hade det funnits någon som helst rättvisa hade vi haft Barry Bonds i laget istället för den här killen. Denna till synes vanliga Svensson förtjänar nämligen att slå 762 homeruns framför miljoner fans medan Barry sitter på en bänk vid ett partytält i en skog utanför Norrköping. Nu finns det som bekant ingen rättvisa men denna vardagshjälte klagar inte. Han var för upptagen med att slå in flest poäng, köra mest bil, fånga markbollar, vikariera som coach, leda träningar och döma Näcken Cup. Han slog dessutom delat flest tripplar och kan säkert allt om trippelband...

 

MIP

#21 Raul Nunez

Med en pistol mot nacken visade lagets största krigare hur man hanterar verklig press. Som den enda catcher vi hade gick han ut och spelade som den enda vi behövde. Han är inte längre något bollplank utan en klasscatcher som bränner löpare, slår en massa hits, och stjäl näst flest baser i klubben. Raul fortsätter med andra ord att förbättra sig på alla plan. Vi är inte förvånade, men likväl imponerade.

 

BAT KING

#2 Hernan Martinez

Han spelade baseboll på en helt annan nivå än övriga av oss. Han slog, buntade och drog walks. Något som gav honom flest hits, runs och steals av alla i laget. Vårt i särklass största offensiva hot är nog dessutom en supertrevlig lagkamrat. Veta säkert kan vi dock inte eftersom han jämt är ute på bas...

 

ROOKIE

#40 Petter Scott

Han kom som ett yrväder en juniafton och hade en golfsving i en svångrem om halsen. Sedan slog han bollen till skogs. Bat King nästa?

 

TRÄNINGS PRIS

#52 Ramon Illa

Varje gång det är träning är han där. Men varje gång han är där är det inte träning. Ingen har varit med lika mycket som denna levande tapperhetsmedalj. Det enda som är "illa" med honom är att han lämnar oss. Snyft.

 

5 ÅRS PRIS

#18 Sebastian Falk

Klubben vill hedra de tappra spelare som varit med oss en längre tid. Detta år belönar vi två stycken för lång och trogen tjänst, Seb och Bengan. Seb, du borde få ett 100-årspris med din entusiasm och engagemang för klubben som coach och tränare. Kan börja ana ett grått hår på dig. Bra jobbat!

 

5 ÅRS PRIS

#7 Kristoffer Zvickell

Klubben vill hedra de tappra spelare som varit med oss en längre tid. Detta år belönar vi två stycken för lång och trogen tjänst, Seb och Bengan. Och Bengtsson, tur att åren hos oss inte behöver vara i följd. Bra jobbat!

 

BOB AWARD

#20 Björn Wigenius

Har spelat en utomordentligt stabil "D" under hela säsongen. Har dessutom gjort det på både andra bas och centerfield. Som grädde på moset har vi fått se en imponerande pitching vid flera tillfällen.

 

JARL KULLE

#52 Ramon Illa

Vår opening day starter leder stort i kategorier som "innings", "strikeouts" och "hästjobb", Med sin funky gummiarm höll han oss kvar i fler matcher än vi kanske förtjänade. Kan tillsammans med Oscar "Wilde" stoltsera med två vinster, bäst i klubben det med. Lämnar nu Enskedes kulle därhän för att varva ned i elitserien.