Slutspel


Efter delad pott mot Uppsala på en regnigt Skarpnäck som fick börja med att fixa planen så att matchstarten blev försenad. Första matchen startade ca 13:30 istället för 12:00. Enskede BG Baseboll är klara för Regionsseriens playoff kval helgen 5-6 september, playoff kvalet kommer att spelas i Alby.

Första matchen startade Bengt på kullen som släppte 1 run på dom första 3 inningarna, men i fjärde inningen så tog Uppsala 4 runs och i toppen på 7 inningen tog Uppsala hela 6 runs. Enskede tog 5 runs i första inningen och 1 run i andra inningen, men sen så var det stop på poäng skörden och Uppsala kunde tillslut vinna med 6 - 12

Bäst offensivt var Philip med 2 hits och 2 RBIs samt Henrik med 1 hit och 2 RBIs

Inför match 2 så var planen tvungen att fixas igen för att kunna spela den sista grundserie matchen för 2020. Enskedes starting pitcher i match 2 gör som Zack Grienke gjorde i Astros match mot Padres, han satt och tittade på när groundscrew jobbade med kullen..

Matchen började jämnt, men i botten på andra inningen kunde Enskede ta 3 runs men Uppsala svarade direkt i toppen på 4 inningen med 4 runs, I botten på fjärde inningen kunde Enskede ta tillbaka ledningen som man höll matchen ut slutresultat blev 12- 8 efter en ok pitching insats av Henrik med 8 strike outs men 11 walks och 8 insläppta runs, varav 7 var earned.

Bäst offensivt var Henrik med 2 hits och 4 RBIs. Alvin, Dany och Jesus hade 1 hit och 2 RBIs var