Hoppa till sidans innehåll

SBSF-nyheter


Välkomna att ansöka om att arrangera regionslutspelet i baseboll 2020 som avgörs helgerna 5-6 sep och 12-13 sep.
 
Helgen som gått bjöd på både landslagssamling för herrsoftbollen, clinics och internmatcher.
 
Landslaget träffas för första gången sedan i vintras med sikte på ett fullspäckat 2021. Den 36 manna trupp som är inbjudna har en perfekt spridning från veteraner till unga kommande talanger.
 

Missa inte Projektstöd IF

(2020-07-17 13:19)
Projektstöd IF ersätter tidigare Idrottslyftet. Totalt inom de tre områden som SBSF kan fördela medel inom till våra föreningar finns det 130 000 kr.
 
Passa på att unna dig en härlig hotellupplevelse eller ge bort till någon du tycker förtjänar det så stöttar du förbundet på samma gång.
 
Juli månads samling innebär ett läger i Göteborg, på Shark Park i Utby.
 
Eftersom Covid-19 har ställt till det rejält för vår tidigare planering för året har vi fått försöka att anpassa oss så gott vi kan under vägens gång.
 
En ny satsning har nu gjorts för att stärka softbollen i Sverige genom att se över vårt redan startade softbollutskott inom förbundet.
 
Efter att ha fått ställa in alla planerade aktiviteter under Coronans utbrott så kunde Izzy Nukunuku, förbundskapten för herrsoftboll äntligen kalla till landslagssamling i Alby i helgen.
 
Efter en hel del omplanering i virusets spår samlas landslaget i herrsoftboll för ett träningsläger i Alby nu till helgen 27-28/6.
 

Softboll Div2

(2020-06-25 12:21)
SU har tillsammans med klubbarna haft ett möte och diskuterade hur vi ska utforma Div2 under sommarens säsong.
 
Med en nyvald styrelse så hoppas mellersta distriktet på ny vind i seglen.
 
I helgen gjordes säsongsdebut för våra serier när Juniorserien baseboll startade, och det innebar även premiär för vår nya digitala scoring i MyBallclub.
 

Utbildningar

(2020-06-15 10:53)
Förbundsstyrelsen har med anledning av de ändrade reserestriktionerna beslutat att sanktionera fysiska utbildningar från och med nu.
 
Försäsongen 2020 blev inte riktigt som tänkt, men nu är det snart dags för seriespel och vi vill påminna om att licensiera spelarna inför säsongstarten.
 

 

 

Följ oss på:

Följ oss på facebook

 

Följ oss på InstagramStöd Enskede BG Baseboll via gräsroten

Vaccinerad mot doping

Postadress:
Enskede BG BBK - Baseboll och Softboll
Henrik Svedmarker, Kvartärvägen 49
13732 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 0728785434
E-post: info@enskedebaseboll.com

Se all info