Hoppa till sidans innehåll

SBSF-nyheter


Under veckan är två av svenska landslagets tränarstab för damsoftboll, på besök hos Saskia Kosterink på hennes arbetsplats på CTO i Amsterdam.
 

Lyckad clinic i helgen

(2020-01-12 17:01)
Ett stort tack till de fantastiska föreläsarna och tränarna Saskia Kosterink, John Vodenlich, Mark Fuller och Scott Staude och som gjorde ett mycket bra jobb under helgens clinic!
 
När landslagsledningen för softbollens junior och seniordamer bjöd in till try-out i Eskilstuna i måndags kom det in över 45 intresseanmälningar för landslagsspel under 2020!
 

Medlemsavgift 2020

(2020-01-02 14:50)
Medlemsavgiften för 2020 är nu utskickad till samtliga medlemsföreningar. Missa inte att medlemsavgiften måste vara betald senast 31 januari för att ha rösträtt vid årsmötet.
 
Helgen 1-2 februari planeras årets första ledarutbildning, steg 1 i Sundsvall.
 

Kallelse till årsmöte

(2019-12-27 10:48)
Samtliga medlemsföreningar och SDF kallas till årsmöte 28-29 mars på Quality Hotel Winn i Haninge.
 
Nu börjar det nya året närma sig med stormsteg och det är därför dags att börja planera och boka in era ledare som fortfarande inte har gått steg 1 ledarutbildningen.
 
SBSFs styrelse har beslutat att utse Rickard Reimer till ny Förbundskapten Senior Baseboll. Rickard är ett känt namn inom baseboll-Sverige och hans bakgrund är en av de mest framgångsrika som spelare och coach.
 
Vi har den stora glädjen att bjuda in alla tjejer till en öppen try-out för junior och seniorlandslaget. Vi hoppas få se så många anmälningar som möjligt och att ni alla tar chansen att komma!
 
Nu har herrlandslaget i softboll börjat sin satsning mot EM i sommar (Tjeckien, 21-28 juni).
 
Hej softboll-Sverige! Dom flesta utav er känner nog redan mig eller vet vem jag är men jag skulle vilja presentera mig själv och vår landslagsplanering framöver.
 
SBSFs styrelse har beslutat att förändra landslagsorganisationen för att bättre hålla samman landslagen för olika åldersgrupper.
 
Elitserien utökas till åtta lag med ett lag i norr. Umeå tackade ja till Tävlingskommitténs förfrågan om spel i Elitserien och Juniorserien 2020.
 
Elitserien utökas till åtta lag med ett lag i norr. Umeå tackade ja till Tävlingskommitténs förfrågan om spel i Elitserien och Juniorserien 2020.
 
Årets första läger - Missa inte det!
 

Följ oss på:facebook-logo-svartStöd Enskede BG Baseboll via gräsroten

Vaccinerad mot doping

Postadress:
Enskede BG BBK - Baseboll och Softboll
Henrik Svedmarker, Kvartärvägen 49
13732 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 0728785434
E-post: info@enskedebaseboll.com

Se all info